Elendig januar måned

Som man jo kan se, så er aktiviteten faldet drastisk den sidste måneds tid, men det har der jo også været en grund til. Vi har begge startet nyt arbejde og ikke mindst fordi at vi alle tre har været hårdt plaget af sygdom.

Januar har mest bestået af roskildesyge (endda af flere omgange), halsbetændelse og influenza. Havde man taget et kig ind i lejligheden, så ville den ofte have set sådan her ud:
HPIM3118 HPIM3126

Nicklas’ appetit har været kraftigt svækket og hvad der kom ned kom ofte op igen, så han er blevet lidt mindre at se på. Selv MCD kunne ikke friste. Han plejer gerne at kunne køre 5-6 fritter ned, men de var kun sjove at lege med. Desværre faldt han for min store chokolade milkshake og så kan man jo ikke nænne at sige nej.(Jeg surmulede dog en del efterfølgende og endte med at gemme dem for ham i køleskabet, så jeg kunne nyde resten når han sov)
HPIM3120

De sidste par dage har humøret heldigvis ændret sig, så nu er han den gamle Nicklas som vi kender ham. Nysgerrig og fuld af energi. Når man vækker ham fra sin lur bliver man mødt med vise ord som “mamah mam” og så gælder det bare om at komme igang i køkkenet.

One thought on “Elendig januar måned

  1. Kære alle

    ja det var en rigitg “møg” måned I kan tro I var i min taneker.

    Godt det nu går fremad

    Farmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *